Elforetag Ostermalm

Elföretag Östermalm: effektiva lokala elektriker

Chansa aldrig med el. Välj oss som är ett auktoriserat och rutinerat elföretag i Östermalm. Hos oss jobbar endast behöriga elektriker – proffs som du inte heller behöver vänta på. Vi är ett av få elföretag och förmodligen det enda i Östermalm med lediga tider som utgår från dina önskemål och din planering. Oftast kan vi komma samma vecka! Vi tar oss små snabba uppdrag likväl som långa komplicerade projekt. Så oavsett om det gäller nybyggnation, renovering eller vardagsfix så är vi rätt för dig. Slå oss en signal så ser vi till att jobbet blir gjort på utsatt tid.

Kvalificerat elföretag på Östermalm

Vi är ett beprövat elföretag i Östermalm. Tillsammans har vi lång yrkeserfarenhet och vi hjälper lokala kunder med vår expertis inom el. Vi löser vardagsproblem som att få upp rätt belysning och dimmers. Vi tar oss an nydragning av el vid nyproduktion. Vi är även bollplank till kunder och fixar smarta, skräddarsydda lösningar vid alla typer av renoveringar. Vi är ditt trygga val av elföretag i Östermalm där alla våra elektriker är behöriga för alla typer av elinstallationer.

Att erbjuda service är något som ytterligare skiljer oss från konkurrenter. Som elföretag i Östermalm kan vi på kort varsel hjälpa dig med allt inom el. Oftast samam vecka!

Vilka elinstallationer kräver en behörig elektriker?

När ska jag vända mig till mitt elföretag i Östermalm? Svaret är: oftare än du kanske tror! Viktigt att tänka på är att du alltid är personligt ansvarig för de elinstallationer du utför på egen hand. Äger du ett hus? Då är du ansvarig för att all el är rätt dragen. Att chansa med el är att utsätta dig själv och andra för livsfara. Dessutom accepterar inte försäkringsbolaget fullösningar! Att exempelvis installera belysning utomhus är en otillåten elinstallation (om du inte är behörig). Som elföretag i Östermalm ofta påminner vi ofta kunder om vilka elarbeten de inte får utföra själva. Några exempel på elinstallationer du bör överlåta på ditt elföretag i Östermalm är fasta installationer, installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat, installering av fast utomhusbelysning eller nedgrävning av elkabel.

Behöver du hjälp – eller rådgivning – ring ditt lokala elföretag i Östermalm direkt.

Vår service omfattar:

 • Elinstallationer av lokala elektriker

 • Alltid auktoriserade elektriker

 • Gör jobbet på tider som passar dig

 • Gör jobbet till det pris vi kommit överens om

 • Eljour dygnet runt

 • Rotavdrag för privatpersoner

Kontakta oss för att boka elarbete!

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 08-551 223 05 eller fyll i kontaktformuläret. 
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete. 
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid. 
 4. En lokal elektriker utför arbetet. 
 5. Du får faktura på arbetet.

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Elföretag på Östermalm: bokad tid samma vecka

Vi erbjuder tider utan lång väntan; oftast inom ett par dagar. Med bakgrund som dedicerad eljour har vi sett till att erbjuda samma serviceambition även för planerade elinstallationer.

Elföretag i Östermalm: 100 % behöriga elektriker

Vi ä ett certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Alltid snabba men utan att tumma på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig.

Elföretag i Östermalm: Eljour 24/7

När läget är akut så ringer du vår eljour, tillgängligt dygnet runt årets alla dagar. Inom en timma är hjälp hos dig – oavsett tid och var i Vasastan du bor.

Som ditt elföretag i Östermalm har vi ett tydligt kundlöfte: Personlig service och elinstallationer av hög kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.